KødGrossisten

KødGrossisten - Passion for kvalitet

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til professionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs mere om KødGrossisten

HKI Ost

Specialister i ost - med mange fordele

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI OST

Prima frugt

Fingerspidsfornemmelser for kvalitet

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Webshop

CE-xtra

.

CE-xtra - Meget mere end god levering

Catering Engros hjælper dig med at gøre din hverdag nemmere - og giver dig  samtidig mulighed for at spare tid og penge. Vi tilbyder dig et medlemskab af CE-xtra, hvor vi leverer en række værktøjer, som gør det nemmere for dig at tjene penge på din forretning.

Begynd dit CE-xtra medlemskab her